трактор Користи со фреза Kubota Mitsubishi Yanmar Iseki Shibaura Hinomoto

трактор - Користи - Kubota - Mitsubishi - Yanmar - Iseki - Hinomoto

Користи трактор со фреза Kubota Mitsubishi Yanmar Iseki Shibaura Hinomoto

 
знамиња
 
Багери
Продавачот трактор
Фирма: KREKIS трактор
Држава: Грција
Град: Солун
Улица: 10 км Солун - Кавала
Контакт јазици: EN, градот.
Е-маил : takiskrekis@gmail.com
 
факс: +302310692873
Ние увоз употребувавме трактори директно од Јапонија.
Користи Kubota компактен мал трактор - Користени MITSUBISHI трактор - Користени Yanmar трактор - Користени Iseki трактор - Користени Shibaura трактор - Користени Hinomoto трактор. Сите влечни возила со фреза. Пред тракторите се продаваат тие се целосно проверени и сервисираат (промена на маслото, смазка, радијатор систем за чистење, средство за ладење / антифриз промени, филтер за масло + филтер за гориво + филтер за воздух промени, нова батерија, и доколку е потребно, нови гуми). Сите проблеми кои ги наоѓаме се фиксни, така трактори се подготвени да се користи. Ние веќе испрати трактори на Кипар, Германија, Франција, Словачка, Полска, Русија, Романија и Бугарија.
Трактор со фреза модел погон цена КЛИКНИ НА СЛИКАТА И ЗГОЛЕМИ
KUBOTA K1-70 DIESEL   KUBOTA K1-70
KUBOTA K1-75 DIESEL   KUBOTA K1-75
KUBOTA K1-8 DIESEL   KUBOTA K1-8
KUBOTA L1501 2x4 2.800 €
KUBOTA B7000 4x4 3.200 € KUBOTA B7000
ISEKI TX1410 4x4 3.400 € ISEKI TX1410F
KUBOTA B1200 2x4 3.400 € KUBOTA B 1200
MITSUBISHI MT16 2x4 3.700 € MITSUBISHI MT16_2wd
KUBOTA B1400 4x4 3.800 € KUBOTA B 1400
*Цените не вклучуваат ДДВ
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] Следна Страна >>
 

Copyright © 2008. KREKIS TRACTORS

англиски германски француски италијански руски Бугарија грчки македонски јазик Србија